بازتاب انتخاب

حامی دکتر احمدی نژاد بازتاب اخبار بازتاب روز بازتاب جدید

بازتاب انتخاب

حامی دکتر احمدی نژاد بازتاب اخبار بازتاب روز بازتاب جدید

تحلیلگر برجسته سریلانکایی:
احمدی‌نژاد به علت عدم تعظیم مقابل غرب مورد مخالفت قرار گرفت

به گزارش فارس، "شیبان صمد " در تحلیلی به وقایع انتخابات ریاست‌جمهوری ایران که در 12 ژوئن (22 خردادماه) برگزار شد، اشاره کرد و با استدلالی جامع نشان داد که قدرت‌های غربی و آمریکا بودند که تمامی تلاش خود را به کار گرفتند تا در انتخابات ایران تقلب کنند.وی با اشاره به صحت انتخابات ایران تأکید کرد که احمدی‌نژاد مقابل غرب و آمریکا سر تعظیم فرود نیاورد و همین مسئله دلیل مخالفت آمریکا و غرب با وی شد.صمد در تحلیل خود با اشاره به صحت انتخابات ایران اعلام کرد که انتخابات ریاست‌جمهوری 12 ژوئن(22 خردادماه) ایران نمایانگر تلاش قدرت‌های غربی برای تقلب در انتخابات ایران و زوال نظام جمهوری اسلامی ایران بود.
وی ادامه داد که رسانه‌های غربی در آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان تلاش بی‌سابقه‌ای از خود نشان دادند برای آنکه فضایی را ایجاد کنند مبنی بر آنکه انتخابات از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران به نفع "احمدی‌نژاد " مورد تقلب قرار گرفته است اما این درحالی است که مخالفین ایران به رهبری "میرحسین موسوی " حتی یک دلیل و مدرک هم برای اثبات ادعای خود نداشتند و تنها تبلیغات گسترده‌ای برای متقاعد ساختن افراد به این مطلب که انتخابات ریاست‌جمهوری ایران یک فریب بوده است، انجام دادند.
این مسلمان شیعه سریلانکایی تأکید کرد که به ندرت می‌توان انتخاباتی را یافت که کاندیدای طرفدار آمریکا و غرب در آن شکست بخورند و آمریکا و هم‌پیمانان این کشور این انتخابات را غیرقانونی اعلام نکنند، به عنوان مثال در جدیدترین مورد می‌توان به انتخابات آزاد و نظارت‌شده ونزوئلا و غزه اشاره کرد که با وجود آزادی موجود در این انتخابات، آمریکا و غرب آن را تقلبی اعلام کردند حال آنکه با وجود آنکه ائتلاف به رهبری حزب الله در انتخابات لبنان بیش از 53 درصد رأی کسب کرده بود، آمریکا و غرب یک پیروزی جعلی در لبنان ایجاد کردند.
وی در ادامه اظهارات خود گفت که انتخابات ریاست‌جمهوری ایران یکی از بهترین نمونه‌هاست که می‌توان نشان داد که آمریکا و هم‌پیمانان این کشور به این انتخابات دستبرد زدند. دکتر احمدی‌نژاد توانست در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران بیش از 3/63 درصد از مجموع آراء انتخاباتی را به خود اختصاص دهد و این در حالی است که میرحسین موسوی که توسط غرب حمایت می‌شد تنها 2/34 درصد از مجموع آرا را کسب کرد.
حضور گسترده 2/86 درصدی مردم ایران در انتخابات منجر شد که ایران رکورد حضور مردم در انتخابات را کسب کند، حضور ایرانیان خارج از کشور نیز در انتخابات ایران بی‌سابقه بود.
صمد اعلام کرد که طرفداران میرحسین موسوی شکست را نپذیرفتند و تظاهرات گسترده‌ای را به راه انداختند که این تظاهرات نهایتاً به خشونت کشیده شد و منجر به سوزاندن و تخریب اتومبیل‌ها، ساختمان‌های دولتی و درگیری مسلحانه با پلیس و دیگر مقامات کشوری شد.
نظریه‌پردازان غربی از جمله لیبرال‌ها و لیبرال‌های افراطی، محافظه‌کاران و طرفداران تئوری "ترویسکیسم " در تحسین معترضان ایرانی به صهیونیست‌ها پیوستند. دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان آمریکا، نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را به رسمیت نشناختند و تلاش‌های معترضین برای معلق کردن نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را تحسین کردند.
"نیویورک‌تایمز "، "سی‌ان‌ان "، "واشنگتن پست "، "دفتر امور خارجه اسرائیل " و تمامی سران سازمان‌های یهودی-آمریکایی خواستار تحریم‌های شدیدتر علیه ایران شدند و پیشنهاد مذاکره اوباما با ایران را متوقف شده دانستند.
آمریکا و متحدین اروپایی بر ادعای تقلب گسترده و دستکاری در نتایج انتخابات تأکید کردند و آن را به طور مداوم تکرار کردند اما با این وجود دوستان ایران از جمله "سریلانکا "، "ارمنستان "، "یمن "، "ترکیه "، "عراق "، "بلاروس "، "لبنان "، "چین "، "روسیه "، "کوبا "، "ونزوئلا "، "برزیل "، "آذربایجان " و "قطر " با ارسال پیام‌های تبریک به احمدی‌نژاد، حمایت خود از دولت ایران را نشان دادند. در واقع بسیاری از کشورهای سراسر دنیا به ادعاهای غرب و آمریکا مبنی بر آنکه ایران در انتخابات تقلب کرده است، اهمیتی ندادند.
وی همچنین به نقش آمریکا و قدرت‌های غربی در دستبرد به انتخابات سریلانکا اشاره کرد و گفت که آمریکا و قدرت‌های غربی همان بازی ایران را در تخریب پیروزی "ماهیندا راجاپاکسا "، رئیس‌جمهوری سریلانکا در مقابل گروه تروریستی ببرهای تامیل به کار بردند. وقتی آنها [غرب و قدرت‌های غربی] نتوانستند پیروزی "پرابهاکاران "، رهبر مخالفان را حفظ کنند با بدخواهی، ارتش سریلانکا را متهم به سرکوب و کشتار غیرنظامیان در شمال سریلانکا و اردوگاههای آوارگان داخلی سریلانکا (IDP) کردند. تمامی این تلاش‌ها برای این دلیل بود که راچاپاکسا حاضر نشد در مقابل قدرت‌های غربی سر تعظیم فرود آورد همانند احمدی‌نژاد که وی نیز حاضر به تعظیم مقابل غرب نشد.
صمد با اشاره به حوادثی که در انتخابات ایران به وجود آمد اعلام کرد: انتخابات ریاست‌جمهوری ما [سریلانکا] در سال 2010 و 2011 برگزار خواهد شد. ما باید تمامی دقت خود را به کار گیریم تا قدرت‌های غربی نتوانند در انتخابات ما دستکاری کنند. درس‌هایی باید از حوادثی که در جمهوری اسلامی ایران به وقوع پیوست بیاموزیم.
وی ادامه داد که سریلانکا به رهبری راچاپاکسا همانند ایران از وجود دوستانی بهره‌مند است که از این کشور در برابر توطئه‌های قدرت‌های غربی حمایت خواهند کرد.
وی بر لزوم هوشیاری دولت و مردم سریلانکا در برابر دسیسه‌ سازمان‌های محلی که قادر به بی‌ثبات کردن جزیره‌ها را دارند، تأکید کرد.
صمد تصریح کرد که قدرت‌های غربی به طور آشکارا در حال حمایت از ببرهای تامیل و دولت موقت این شورشیان هستند.
وی در پایان تحلیل خود به نقش قدرت‌های غربی در دستکاری انتخابات تأکید کرد و اعلام کرد که احتمال دارد آنچه که در ایران رخ داد را نیز آنها (غرب و آمریکا) در سریلانکا نیز به وجود آورند و مردم سریلانکا باید نسبت به چنین وقایعی هوشیار باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد